lørdag 29. januar 2011

Ørna kommer i uværet den å.

Den prøver å holde seg seilende rundt i lufta men må av å til ned å sette seg.

Reven prøver å finne mat.

Lite lys med minst sterk kuling i kasta i dag. Ser at ørnen også har problemer i lufta i dag. Da er det bedre for dyrene som holder til på bakken.

tirsdag 25. januar 2011

Bare småfuglene å se i dag.

Men til gjengjeld så er det veldig mange som holder til her. Dette er bilde tatt like før skumringen etter å ha kommet fra jobb. Det er godt solen har snudd og timene med dagslys blir flere. Kjedelig når det mørkner med en gang en kommer hjem. Kom sol kom sommer.

lørdag 22. januar 2011

Ørnene kommer igjen i regnværet.

4 ørner svirrer rundt i luften over huset. Bare den ene vil komme ned å sette seg. Også kråker, skjor og ravn rundt i hopetall i dag.


Bildet er tatt fra et vindu på loftet.

mandag 10. januar 2011

Endelig kom det ørn igjen like ved huset vårt.

Bildene er tatt fra et soverom på loftet. Ute blåser det veldig med kuling i kastene men ørnene bryr seg ikke så mye med det. Veldig kjekt med sånt besøk :)

 De to første bildene har Siri tatt på frihånd med 500mm. Jeg monterte kamera på stativ med snorutløser da det begunte å bli mørkt når jeg kom meg fra jobb. Det siste er tatt med 1/30 sek når ørna letter.


søndag 9. januar 2011

Besøk i hagen

Siden vi flyttet hit til Gautvika så er det til stadig besøk i hagen av både fugler og dyr. Denne bloggen vil for det meste vise dette men også noen av våre opplevelser rundt om i nærmiljøet. Nederst ser du utsikten vår fra huset, og hvem kjenner ikke igjen den.